Injektálás avagy utólagos vegyi falszigetelésInjektálás Aquafin-F oldattal

Az injektálás az egyik terület, ahol folyamatosan gyűjtöm a referenciákat és az elégedett ügyfeleket. Remélem, hogy hamarosan Önt is köztük üdvözölhetem.

A nevem Deák István. 2006 óta a német Schomburg építőanyag márka termékeinek magyarországi képviseletét láttam el az Aquaseal Kft. értékesítési vezetőjeként. Emellett 2013-ban nekivágtam, hogy az elméleti tudást a gyakorlatba is átültessem, ma már főállásban foglalkozom ezzel. Két speciális területet céloztam meg, amelyek oktatása ma Magyarországon hivatalosan nem elérhető, így ez a tudás nehezen megszerezhető, viszont a technológiák megkívánják a kellő felkészültséget. Az egyik ilyen terület a falazatok kapilláris úton felszívódó nedvességének utólagos vegyi szigetelése, az injektálás (injektalunk.hu). A másik terület a műgyanta padlók készítése (mugyantazunk.hu).

Munkám során nap, mint nap olyan megkeresésekkel foglalkozom, ahol az ingatlan tulajdonosok nem tudják mitévők legyenek a salétromos, málló vakolatú, pergő festékű falaikkal, amiket az alulról felszivárgó nedvesség okoz. Helyszíni szemlék, bejárások, elméleti oktatások és a kivitelezőkkel történő szoros együttműködés kapcsán rengeteg tapasztalatot szereztem az utólagos falszigetelés, injektálás területén. Folyamatosan képzem magam elsősorban a Német gyár által tartott elméleti és gyakorlati oktatások, újítások bemutatása alkalmával, hogy mindig az aktuális technológiát és a leheteő legújabb, legfejletteb anyagokat alkalmazhassam akár már Önnél is. Ezek mellett természetesen a kivitelező kollégákkal való folyamatos egyeztetések és visszajazések is fontos tapasztalatot jelentenek.

Kivitelezéseinknél a prémium minőségű német Schomburg márka termékeit használom föl.

Bátran kérjen árajánlatot, hogy mielőbb felvehessem Önnel a kapcsolatot.

injektalunkqrnagyUtólagos vegyi falszigetelés készítése, injektálás referenciákkal, garanciával

32 Bau Kft.

Cím: 2314 Halásztelek, Ady Endre utca 7.
Adószám: 25570854­-2-­13
Cégjegyzékszám: 13­-09-­181391
E-mail: info@injektalunk.hu
Web: injektalunk.hu

NévTelefonE-mail
Deák István06/20/332-11-89istvan@injektalunk.hu
Magyari Gábor06/20/557-13-26gabor@injektalunk.hu

Szívesen vesszük a megjegyzéseket és a kérdéseket.